Maak kennis met Callisto Capital

Callisto Capital is nu operationeel en verwelkomt eerste investeerders.

Callisto Capital, gevestigd in Venray, heeft als belangrijkste doelstelling het realiseren van consistente groei voor haar investeerders door middel van geavanceerde algoritmische strategieën.

De oprichters, Niels Kaptein en Doeke Goedegebuure, brengen jarenlange ervaring en expertise met zich mee. Hun gezamenlijke visie is om investeerders een innovatieve en betrouwbare mogelijkheid te bieden om te profiteren van de groeiende crypto-markt.

Callisto Capital onderscheidt zich door zijn samenwerking met AssetCare en Amdax. AssetCare een welbekende fondsadministrateur binnen de financiële sector. Amdax is een toonaangevende crypto-bewaar- en handelsdienstverlener. Door de samenwerking met Amdax wordt het veilig beheer van crypto-activa gewaarborgd. De samenwerking met AssetCare bevordert de transparantie naar investeerders. Doordat klantenportaal van AssetCare de mogelijkheid bied aan investeerders om ten allen tijden hun investeringen en prestaties te volgen.

Een ander kenmerkend aspect van Callisto Capital is het gebruik van algoritmische strategieën die zijn ontworpen om constant rendement te behalen en risico’s die gepaard gaan met investeren in cryptovaluta te verminderen. Deze strategieën maken gebruik van de nieuwste technologische hulpmiddelen en diepgaande marktanalyse om investeerders een stabiel en aantrekkelijk rendement te bieden.

Callisto Capital verwelkomt geïnteresseerde investeerders en staat open voor vragen en verzoeken om aanvullende informatie. Voor contactgegevens en details over hoe deel te nemen aan dit crypto fonds, verwijzen wij u naar de officiële website van Callisto Capital.

www.callistocapital.nl

Doeke Goedegebuure Fund Manager

Altijd op de hoogte blijven van de financiële ontwikkelingen?

Meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief

Meld u aan
Maak kennis
callisto-capital-background-dashboard

Start vandaag

Meld je aan voor de nieuwsbrief