Over ons

Deskundig partner voor uw vermogensbeheer

Callisto Capital is een beleggingsfonds dat uitsluitend investeert in crypto valuta. Het is opgericht in 2023 door Doeke Goedegebuure en Niels Kaptein. Hun jarenlange ervaring in de cryptowereld heeft geresulteerd in de oprichting van dit fonds. Callisto Capital ambieert constante groei met behulp van eigen ontwikkelde strategieën. Callisto Capital voldoet aan alle eisen van de AFM en richt zich op investeringen op de middellange termijn. De minimale inleg is €100.000 per deelnemer. Er wordt gestreefd naar een rendement dat hoger ligt dan het gemiddelde resultaat dat wordt behaald met aandelen en obligaties.

Wat drijft ons elke dag weer?

Onze missie & visie

Het Callisto Capital Fonds is opgericht met als voornaamste doelstelling het bieden van een transparante en veilige investeringsmogelijkheid in cryptocurrencies. Ons fonds onderscheidt zich door het gebruik van innovatieve technologieën en strategieën om winst te genereren voor onze gewaardeerde investeerders. Wij hechten uitermate veel waarde aan de veiligheid van het kapitaal van onze investeerders en maken gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om deze te waarborgen. Bij Callisto Capital streven wij voortdurend naar groei door middel van onze eigen ontwikkelde algoritmische strategieën. Ons ultieme doel is om investeerders te voorzien van uitstekende investeringskansen, terwijl we de hoogste normen van integriteit en professionaliteit handhaven.
Wij zijn vastberaden om de cryptocurrency-markt te blijven verkennen, te innoveren en te anticiperen op veranderende trends, met als resultaat een robuust rendement voor onze investeerders. Onze investeringen dragen tevens bij aan de voortdurende ontwikkeling en versterking van blockchain-technologie, het bevorderen van decentralisatie in de financiële sector en de ondersteuning van projecten die gericht zijn op het realiseren van financiële inclusie. Wij zijn toegewijd aan het vormgeven van een gedecentraliseerde toekomst en het benadrukken van initiatieven die een positieve impact hebben op de bredere gemeenschap.
callisto-capital-background-dashboard

Het team

Doeke Goedegebuure en Niels Kaptein, beiden geboren in 1997, hebben opmerkelijke trajecten afgelegd in de financiële wereld, met een specifieke focus op cryptovaluta. Deze twee young professionals delen niet alleen hun geboortejaar, maar ook een gezamenlijke interesse en toewijding aan de financiële wereld en cryptovaluta.
Terwijl Doeke Goedegebuure zijn weg vindt in beleggen en marktanalyse, past Niels Kaptein zijn ervaring in algoritmisch traden toe om waarde te genereren voor het Callisto Capital Fonds. Hun gedeelde reis is een inspirerend voorbeeld van hoe de jongere generatie zich beweegt in de voortdurend evoluerende wereld van financiële technologie.

Doeke Goedegebuure

Fund Manager doekegoedegebuure@callistocapital.nl
Over Doeke Goedegebuure
Niels_Kaptein_Over_Ons_Callisto_Capital

Niels Kaptein

Fund Manager nielskaptein@callistocapital.nl
Over Niels Kaptein

Wij vertellen graag hoe wij te werk gaan.

Onze werkwijze

1
KennismakenInzicht in uw situatie en verwachtingen

Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek informeren wij u over de werkwijze van Callisto Capital.

2
BeleggingsplanBepalen van doelstellingen

In een beleggingsplan beschrijven wij onze manier van handelen, de wijze waarop wij risico's mitigeren en gaan we dieper in op de verwachtingen die wij hebben voor de toekomst.

3
InschrijvenVerplichte CDD voltooien

Als u zich wil inschrijven zijn er enkele stappen die u moet doorlopen waaronder het volledig invullen van het inschrijfformulier en het aanleveren van de vereiste documenten. Tijdens dit proces wordt u begeleid door AssetCare.

4
InvesterenVolg uw prestaties in het dashboard

Zodra u volledig bent ingeschrevenen en een investering heeft gedaan, krijgt u uw inloggevens voor ons klantenportaal. In dit portaal kunt u onder andere uw prestaties monitoren en data voor uw administratie exporteren.

Interesse gewekt?

Vul je gegevens in en start vandaag nog

Meld u aan
Maak kennis
call-to-action-callisto-capital

Start vandaag

Meld je aan voor de nieuwsbrief