Cryptofonds

Het cryptofonds

Het cryptofonds van Callisto Capital is opgericht met als doel een transparante en veilige manier te bieden om te investeren in cryptovaluta's. We onderscheiden ons door het toepassen van algoritmische technieken en strategieën die zijn ontworpen om een consistent rendement te genereren in een markt die wordt gekenmerkt door hoge volatiliteit. Deze gediversifieerde aanpak stelt ons in staat om het volledige potentieel van de cryptomarkt te benutten en investeerders uitstekende investeringsmogelijkheden te bieden. We streven ernaar voortdurend te innoveren en onze strategieën aan te passen om optimale prestaties en groei van het fonds te realiseren.

Callisto_Capital_Cryptofonds_Logo_Staand

Betrouwbaarheid

De beveiliging van uw digitale activa staat hoog in het vaandel bij Callisto Capital. Ons cryptofonds hanteert strenge veiligheidsprotocollen. Wij bewaren uw activa bij Amdax, een bedrijf dat gebruikmaakt van offline wallets, ver weg van online bedreigingen. De samenwerking met partijen zoals Amdax en AssetCare zorgt ervoor dat uw investering optimaal beveiligd is.

Transparantie

Via ons klantportaal kunt u op elk moment en vanaf elke locatie uw posities bekijken. U ontvangt maandelijkse updates over uw portefeuille. Dit klantportaal is ontwikkeld door onze onafhankelijke fondsadministrateur, AssetCare, en zal binnenkort ook realtime updates beschikbaar maken. Met onze focus op transparantie streven we ernaar u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om een duidelijk beeld te krijgen van uw investeringen en de prestaties.

Structuur & kenmerken

Callisto Capital is een Alternative Investment Fund Managers Directive (AIFMD)-fonds. Dit houdt in dat we geregistreerd zijn bij de AFM onder het AIFMD-regime, echter heeft Callisto Capital geen prospectus plicht richting de AFM.

Op de eerste werkdag van iedere maand wordt de Net Asset Value (NAV) berekend. Op deze dag vinden alle inschrijvingen, stortingen en/of opnames plaats.

Startjaar
2023
Doel jaarlijkse gemiddeld rendement
15%
Minimale investering
€ 100.000,-
Optionele Minimale bijstortingen
€ 25.000,-

Fondskosten

Beleggen in een cryptofonds brengt kosten met zich mee. Deze kosten zijn volledig transparant. Wij hanteren slechts twee soorten vergoedingen: de Beheervergoeding en de Prestatievergoeding.

De beheervergoeding is een jaarlijks percentage dat maandelijks wordt verrekend tijdens het NAV moment.

De prestatievergoeding wordt maandelijks over het rendement berekend en vindt plaats tijdens het NAV moment. (Deze vergoeding wordt uitsluitend bij een nieuwe high watermark verrekend.)

Administratiekosten
Fondsniveau
Jaarlijkse beheervergoeding
2%
Prestatievergoeding
20%

Klantenportaal

het cryptofonds van Callisto Capital onderscheidt zich onder andere door het klantenportaal dat ontwikkelt is door AssetCare.

Dit portaal biedt onze investeerders transparantie doormiddel van inzichtelijke rapportages en overzichten omtrent hun beleggingen en prestaties.

We laten onze resultaten graag spreken

Onze resulaten

Hieronder vindt u een overzicht van de prestaties die wij tot nu behaald hebben.
Sinds start
49.3%+
Vanaf juni 2022
2024Q1
17.1%+
2023Q4
17.6%+
2023Q3
4.3%-
2023Q2
3%-
2023Q1
14.1%+
2022Q4
3.3%-
2022Q3
5.5%+
2022Q2
0.1%+

Callisto Capital

Start met beleggen in digitale valuta

Meld u aan
Maak kennis
call-to-action-callisto-capital

Start vandaag

Meld je aan voor de nieuwsbrief